Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
25 Листопада 2024, 00:26:43

Увійти

google

Автор Тема: Астротовары под заказ.  (Прочитано 78999 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Zealous

• Подяк: 123
Re: Астротовары под заказ.
« Відповідь #260 : 14 Лютого 2024, 15:29:52 »
. - .

Дякую Олегу за поміч в покупці окулярів для біноскопу.
Записаний
Подякували

WEST

• Подяк: 307
« Відповідь #261 : 14 Лютого 2024, 17:33:28 »
. - .

До ціх подій Олег теж мені допомогав, а зараз це просто неможливо. Боюсь, що назавжди.
Записаний

tlgleonid

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 845
« Відповідь #262 : 16 Лютого 2024, 09:38:21 »
. - .

Цікаво почути думку щодо якості зображення, яке дають ці окуляри. Дивлюсь, що напряму від виробника з доставкою в Україну за допомогою аліекспреса вони коштують біля 40$. Але Ви купляли не в Китаї. Там ціна була краща?
Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии

Квазар 3C 273

• Подяк: 144
« Відповідь #263 : 16 Лютого 2024, 14:34:22 »
. - .

Цікаво почути думку щодо якості зображення, яке дають ці окуляри. Дивлюсь, що напряму від виробника з доставкою в Україну за допомогою аліекспреса вони коштують біля 40$. Але Ви купляли не в Китаї. Там ціна була краща?
Саме такі мають бути непоганими за оглядом Ернеста, може не гірше Пльослів 32 мм, справді цікаво було б подивитись самому... Але то тільки для бінопроиставки й 1,25" цікаві, бо Baader Planetarium Aspheric 31 mm не гірше на полі зору 72° буде більш цікавий як оглядовий. ;)

До ціх подій Олег теж мені допомогав, а зараз це просто неможливо. Боюсь, що назавжди.
Є надія що все ще налагодиться... та це не остання проблема яка нас чекає найближчим часом >:(

Ці окуляри протестував на Максутові відносний отвір 1-10. Тестував по наземці тому,
На МАКах (в яких відносний отвір 1:12-1:15 або ще більше) навіть погані окуляри показують "більш-менш"... тим паче по наземці в погану погоду...
Щоб побачити що до чого потрібно вставити його в короткий рефрактор й в хорошу погоду дивитись зірки та планети.
« Останнє редагування: 20 Лютого 2024, 06:31:58 від Квазар 3C 273 »
Записаний
DeepSky 150/990 refractor , Vixen VMC110L, Celestron 70/400, Nikon Aculon 10x50.

Zealous

• Подяк: 123
« Відповідь #264 : 19 Лютого 2024, 22:44:18 »
. - .

Ці окуляри протестував на Максутові відносний отвір 1-10. Тестував по наземці тому, що не було погоди. Зображення яке будують  ці окуляри сподобалось світле, поле рівне. Щоб порівняти з подібними окулярами в цьому діапазоні немає в наявності з приблизним фокусом окуляра. Читав відгуки на різних сайтах тільки позитив всі хвалять. Брав оскільки мені потрібні 1,25 дюйма та в цій фокусній відстані. Мені вони вигідні тому, що мають невеликий розмір корпусу для зміни міжзрачкового. Щоб могли дивитися і діти. На Аліекспресі замовляв у всіх, різних продавців (всі відмовили та повернули кошти)  вже 3 місяці немає в продажі (закінчилися). Пізно кинувся купувати на Аліекспресі сказали що вже у них у продажі більше їх не буде. Так на Аліекспресі вони набагато  дешевші. У чорну пятницю їх ціна була 33 $ але їх не було в наявності. Тому звернувся за допомогою до Олега, щоб їх знайти в іншому місці, щоб придбати.
Записаний
Подякували

Gulik

• Подяк: 534
  • Олег, Запорожье 066-3524-три\три\три
« Відповідь #265 : 11 Червня 2024, 10:13:52 »
. - .

Шо за паника, все в силе, как обычно:)
Подякували

WEST

• Подяк: 307
« Відповідь #266 : 11 Червня 2024, 14:03:54 »
. - .

Ви там, а я тут.
Записаний

MaxMan

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 2969
  • Регулярно кохаю Астрономію!!!
    • http://astrobudka.blogspot.com/
« Відповідь #267 : 11 Червня 2024, 14:22:52 »
. - .

Ви там, а я тут.
Скоріш за все Ви там а ми тут. Якщо ви виїхали - не треба писати про "неможливість" і тим самим вводити в оману користувачів форуму.  :spy:
Записаний
У мене нічого немає. Усе раптом скінчилося!
N 49*57'52"   E 36*05'41"    заходьте у гості на каву..... :)
Подякували