Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
26 Лютого 2025, 11:40:05

Увійти

google

Автор Тема: Что за ... ерунда? :)  (Прочитано 8780 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

S.Fire

• Клуб Астрополіс, Адміністратор
  • Подяк: 3664
  • Павло Пресняков
Re: Что за ... ерунда? :)
« Відповідь #80 : 14 Серпня 2019, 19:33:20 »
. - .

Тема удалена.
Записаний
Мій сайт
Мій фотоальбом
Допоможу з обладнанням для відеоспостереження метеорів.

Tryam

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 2013
  • Адмін, але не тут :-)))
    • Астрономы. Любители и профессионалы.
« Відповідь #81 : 15 Серпня 2019, 05:59:43 »
. - .

Просто попав модеру пiд "гарячу руку", буває...

Едуард, ну у вас і виправдання я вибачаюсь - попав під гарячу руку. У правовому государстві тобто на астрономічному форумі така отмазка не катіт. Якщо правило - то для всіх, включно з адмінами і модерами, якщо "гуляйполе" то також для всіх, включно з самим угрюмим ботаном.
Шановний, не треба розводити зраду. І Паша, і Юра були далеко за межами Києва на спостереженні Персеїд. А саме з 9 серпня, якщо мені не зраджує пам'ять. Я особисто з ними (кожен своєю машиною) залишив заміську базу 12 числа прибизно опівдні. Хлопцям там, повірте, було чим зайнятись окрім постійного моніторинга всякої (якби це покоректіше вам написати, щоб ви і на мою відповідь скаргу не накатали) лайні (родовий відмінок), маючи лайньовий інтернет.
Попустіться. Бо інколи складається враження, що такі, як ви, вважають, що хлопці за це отримують по кілька тисяч баксів зарплатні і просто зобов'язані моніторити форум в режимі 24/7/365,4 і більше нічим не займатись, окрім цього. Подібні пости ну дуже "мотивують" й надалі творити добро вдячним людям.  :down:
« Останнє редагування: 17 Серпня 2019, 05:15:51 від Tryam »
Записаний
SW 25012P BD; SW 1206A; SW EQ-6; Orion StarShoot

Адмін

• Yvk-admin
  • Клуб Астрополіс, Адміністратор
  • Подяк: 22
Re: Вибіркове правосуддя продовжується
« Відповідь #82 : 15 Серпня 2019, 11:48:23 »
. - .

А питання тут до адміністраторськомодераторського складу: чому на форумі має місце вибіркове правосуддя? Чому одним учасникам можна порушувати правила, а іншим зась? Хіба не всі рівні перед законом? Пам'ятається мені, що декілька місяців тому, пост учасника Мутанта, в якому була затерта буква у негарному слові, видалили. Чому тоді пост пана Serg95 вже кілька днів висить на всєувідєніє?

Під кожним постом є посилання "Повідомити модератору". Натиснувши на нього можна відправити модераторам/адмінам свій коментар до посту та, таким чином, привернути їх увагу до потенційної проблеми. Це не гарантує миттєвого "вирішення питання" на користь повідомлювача, але значно підвищує ймовірність реакції, особливо при наявності схожих коментарів від декількох користувачів.
Записаний

Игорь Александрович

• Подяк: 302
« Відповідь #83 : 15 Серпня 2019, 19:10:54 »
. - .

Якщо правило - то для всіх, включно з адмінами і модерами, якщо "гуляйполе" то також для всіх, включно з самим угрюмим ботаном.
Якщо конфлікт вичерпано то трошки гумора у тему  ;D
Не тільки для адмінів  ;)
Записаний
Атомы = Вселенные