Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
22 Листопада 2024, 00:56:51

Увійти

google

Автор Тема: Канал Астрополіса на Youtube. Підписуйтесь!  (Прочитано 3480 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 6644
  • Omnes in astronomo continentur.
Re: Канал Астрополіса на Youtube. Підписуйтесь!
« Відповідь #20 : 30 Жовтня 2022, 16:18:24 »
. - .

Чому канал не розвивається тут :jupiter: на ютубі багато відео а про них на форумі ні слова :starrynight:
Чого це не розвивається?
Он у темі Астрофото і відео від Тряма ще й як розвивається, полистайте тему там багато різних відео
http://www.astroclub.kiev.ua/forum/index.php?topic=46570.msg637479#msg637479
Та й канал судячи з усього давно перестав бути клубним
Ну так в 2019 році його купив один чоловік? І тепер випускає там свої ролики :gigi:
cудячи з того що свій пост в цій темі (див скріншот внизу) про незацікавленість в монетизації каналу Астрополіса той чоловік витер то все може бути

але імхо використовувати офіційний клубний канал для піару своїх астровідосиків неправильно

Повторюся що Правління клубу не уповноважувало Тряма створювати якийсь канал від імені Астрополісу, це є чисто його "самодіяльність", але тепер ця самодіяльність перейшла на інший рівень, коли людина прикриваючись "офіційним клубним каналом" постить свої відео на сторінці Астрофото і відео від Тряма і в соц мережах накручуючи собі перегляди.
Тому висновки робіть самі

« Останнє редагування: 24 Квітня 2023, 06:46:55 від SIDEROCRATOR »
Записаний
Астрономія корисна, бо показує нам, яка нікчемна люди­на тілом і яка велична вона духом, бо розум її в змозі осягнути сяючі безодні, де її тіло, лише темна точка, але вона у змозі насолоджуватися їхньою безмовною гармонією. А. Пуанкаре
Подякували

Yvk

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 476
    • Не адмін на деякий час
« Відповідь #21 : 30 Жовтня 2022, 17:23:17 »
. - .

Шось я не дуже пойняв. :spy:

В чому питання додати на канал інших відео?
1. Мати відео, з прийнятною якістю картинки та звуку.
2. Імхо, мати мінімальне спільне оформлення, наприклад, в самому відео, на початку, щось типу титрів з поясненням ким та про що знято (щоб не залежати від опису ютубу).
3. Надати відео для завантаження на ютуб людині, що веде канал.

Наче все?  :hz:
Записаний
Подякували

Tryam

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1860
  • Адмін, але не тут :-)))
    • Астрономы. Любители и профессионалы.
« Відповідь #22 : 05 Листопада 2022, 16:37:41 »
. - .

...
Ну так в 2019 році його купив один чоловік? І тепер випускає там свої ролики :gigi:
Олег, а тепер, будь ласка, розлого і по пунктах, що ви маєте на увазі під "Ну так в 2019 році його купив один чоловік"? Особливо стосовно слова "купив".
Записаний
SW 25012P BD; SW 1206A; SW EQ-6; Orion StarShoot

OlegAstroLviv

• Подяк: 5144
  • Головне бажання
« Відповідь #23 : 05 Листопада 2022, 18:55:52 »
. - .

...
Олег, а тепер, будь ласка, розлого і по пунктах, що ви маєте на увазі під "Ну так в 2019 році його купив один чоловік"? Особливо стосовно слова "купив".

Окрім вас там ніхто не викладає відео я мав на увазі купив не в матеріальному сенсі, а в тому що окрім вас його ніхто не розвиває останні роки :beer:
Записаний
TS 150/900#AZ-EQ6-PRO#QHY 294mm-pro#Astronomik MaxFR 6 nm set+ LRGB Deep Sky set#Lunt 40/B600#AZ-EQ6-PRO#Apollo MaxM 432/429/462

Tryam

• Клуб Астрополіс
« Відповідь #24 : 05 Листопада 2022, 20:07:28 »
. - .

...

Окрім вас там ніхто не викладає відео я мав на увазі купив не в матеріальному сенсі, а в тому що окрім вас його ніхто не розвиває останні роки :beer:
Саме так і є. І причина дуже проста: ідея створення каналу виключно моя.

Все почалося в 2015 році, коли я, маючи досвід, навички і апаратуру, запропонував оргкомітету Рівнодення робити зйомку і професійний аудіозапис доповідей учасників конференції з подальшим монтажем матеріалу і викладанням на ютубі. Ідея виявилася вдалою і перші три роки я все це викладав на своєму особистому каналі Tryam2000: https://www.youtube.com/channel/UC556ODrUZY7fzo4WN6o48mA
Але через три роки до мене прийшло розуміння, що цей канал все ж таки більше схожий на якесь моє особисте звалище, де були присутні і моя сім'я, і моя кішка, і всякі відоси із серії "що бачу - те знімаю". І якось серед цього всього реально по-дебільному виглядали відео із сер'йозними доповідями на астрономічну тематику. Саме це й спонукало мене прийняти рішення про створення окремого каналу, на який перезалити все, що було до того на Tryam2000, з подальшим викладанням нових астрономічних відео теж на нього. При його створенні у мене постало два варіанти назви: "Астротрям" та "Астрополіс". Я вирішив обрати другий варіант. Хотів зробити спільноті приємне. Але, як тепер показує життя, правильним вибором мав стати перший варіант.
Просто я хочу щоб всі розуміли просту річ, коли тут щось на цю тему пишуть: цей канал мені не доручали вести, перед тим створивши його; мені не доручали так само і його створення - він цілковито є моїм ідейним продуктом, з нуля мною втіленим у життя. Від створення відео, до розкрутки самого каналу по спеціалізованих пабліках.
Тому я дуже негативно ставлюся до зневажливих і знецінюючих висловлювань на мою адресу. Сподіваюсь, що мені більше не доведеться повертатись до цієї розмови.
« Останнє редагування: 06 Листопада 2022, 00:37:35 від Tryam »
Записаний
Подякували

Tryam

• Клуб Астрополіс
« Відповідь #25 : 05 Листопада 2022, 20:52:44 »
. - .

cудячи з того що свій пост в цій темі (див скріншот внизу) про незацікавленість в монетизації каналу Астрополіса той чоловік витер то все може бути

але імхо використовувати офіційний клубний канал для піару своїх астровідосиків неправильно
Дякую, Міша, що зберіг скріншот цього мого допису ;)
Але якби ти уважно його прочитав і спробував зрозуміти, про що ж в ньому йдеться, то, може, зрозумів би просту річ, що в дописі йдеться про канал Tryam2000, у якого тоді виникли на пару місяців проблеми. І вирішилися вони не за рахунок видалення відео з астродоповідями, а після того, як з відео, що нижче, я вирізав гугл-карту.
Бо саме на неї збудився ютуб, як з'ясувалося, відключивши монетизацію. Коли спірні 10 секунд були з того ролика вирізані, монетизація повернулася впродовж доби. Але це не зупинило мого рішення про створення нового каналу і перенос астрономічних відео на нього. Хоча на той момент, якби я їх там залишив, вони б теж підпадали під монетизацію.
Саме з-за того, що цей допис був в принципі в цій гілці не по суті питання, я його і видалив з часом, щоб не вносив плутанину. Але, дивлюся, ЗРАДА перемогла. І це було показово.

« Останнє редагування: 05 Листопада 2022, 21:12:10 від Tryam »
Записаний