Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
28 Листопада 2024, 22:17:54

Увійти

google

Автор Тема: [Продано] Canon EF 300mm f/4L USM  (Прочитано 1043 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nao

• Подяк: 2723
[Продано] Canon EF 300mm f/4L USM
« : 01 Вересня 2021, 19:45:18 »
. - .

Продається: телеоб'єктив Canon EF 300mm f/4L USM

Характеристики/Опис: Професійний 300мм телеоб'єктив L-серії для дзеркальних фотоапаратів Canon з ультразвуковим мотором автофокусування (стара версія об'єктиву, без стабілізатора). Має добре виправлений хроматизм, і досить різкий по всьому полю, починаючи  з відкритої діафрагми. Переважно використовувався для астрофотографії на мілкопіксельну астрокамеру та  дзеркалку.
За даним посилання можна переглянути приклади кадрів з зірками, знятими на камери ZWO ASI183MC та Canon 300D (суми без додаткової обробки у форматі FITS та PNG): https://drive.google.com/drive/folders/1IvctNavoByIwkdEPd_lyg4asW90fxp2L
У комплект крім об'єктиву входять обидві кришки, рідний чохол і кільце-хомут для встановлення на фотоштатив (різьба  1/4"). Бленда є частиною конструктиву самого об'єктиву, і висувається при потребі. Додатково можу укомплектувати захисним фільтром 77 мм та маскою Бахтинова.

Стан: об'єктив повністю робочий, автофокус працює добре, на корпусі подряпин майже немає, але на передній лінзі є ласини від протирання, видимі під певним кутом або при яскравому джерелі світла (показані на фото №4, з правої сторони, і трохи видно на фото №3). Також при обертанні кільця фокусування чути невеликий шум, ніби метал треться об метал (можу записати відео). Але на плавність ручного фокусування і роботу автофокусу це не впливає. В такому стані об'єктив дістався мені від попереднього власника, сам я ним користувався мало.

Причина продажу: потрібні гроші

Місцезнахождення: м.Хмельницький
Спосіб пересилки: служба "Нова пошта"
Спосіб оплати: готівка, на картку Приватбанку, накладений платіж

Час на тестування: немає. Всі нюанси даного об'єктива я вказав, додатково відповім на всі запитання і зроблю будь-які додаткові світлини як зовнішнього вигляду, так і тестові знімки.
Супровід/Підтримка: відповім на усі запитання по телефону чи  в особистих повідомленнях
Манибек: немає

Ціна: 10000грн ПРОДАНО

« Останнє редагування: 12 Липня 2022, 16:33:30 від Nao »
Записаний

alex_veles

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1551
Re: Продам: Canon EF 300mm f/4L USM
« Відповідь #1 : 01 Вересня 2021, 21:01:35 »
. - .

Хіба ця модель не зі стабілізатором (IS)?
Записаний

Nao

« Відповідь #2 : 01 Вересня 2021, 21:12:42 »
. - .

Ні, конкретно ця модель - без стабу. Зі стабілізатором випускалася більш пізня модифікація (https://en.wikipedia.org/wiki/Canon_EF_300mm_lens#Specifications)
« Останнє редагування: 02 Вересня 2021, 04:12:19 від Nao »
Записаний

Nao

« Відповідь #3 : 20 Травня 2022, 15:21:08 »
. - .

Up.
Усі кошти, виручені від продажу об'єктиву, будуть переказані на потреби ЗСУ.

Nao

[Продано] Canon EF 300mm f/4L USM
« Відповідь #4 : 01 Липня 2022, 17:10:29 »
. - .

Up
« Останнє редагування: 12 Липня 2022, 13:43:37 від Nao »
Записаний