Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
23 Листопада 2024, 19:25:19

Увійти

google

Автор Тема: Обсерваторія під Харковом (під Чугуєвом) після визволення з окупації  (Прочитано 1962 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

VovaK

• Подяк: 70
    • Ютуб канал

Обсерваторія під Чугуєвом (Харківська область) після окупації рашистами:

https://youtu.be/Xy4aQtTE0U0

Хто не бував там, то може не зрозуміти як було. Було чисто і охайно в будинку, коли я там бував в минулі роки.

Телескопи у другій половині сюжету.

Про УТР2 вже були новини і фото. Тут наприкінці є трохи в сюжеті.

П.м. як вмонтувати відео плеєр з ютуба тут не знаю, тому просто залишив лінк.
Записаний

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 6648
  • Omnes in astronomo continentur.
Записаний
Астрономія корисна, бо показує нам, яка нікчемна люди­на тілом і яка велична вона духом, бо розум її в змозі осягнути сяючі безодні, де її тіло, лише темна точка, але вона у змозі насолоджуватися їхньою безмовною гармонією. А. Пуанкаре

angelsky

• Подяк: 3609
  • "Астродес", Одеса
    • astrodes.com

я так понимаю, что астросовкодрочеры и ВОЙНЫНЕТ должны быть счастливы                     
Записаний
СЛАВА УКРАИНЕ!
Астрономія не понад усе.

Alexander

• Подяк: 75
  • Фотохудожник

Варвары!!!
Записаний
EQ6 Syn Scan Pro, Ньютон 300PDS,самодельный Ньютон 168мм,Мицар, БМТ-110,ЗРТ-454.

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс

Дехто може й прозрів, а є такі упопроті що їм хоть сти мези очі, а вони своє казатимуть
Записаний
Астрономія корисна, бо показує нам, яка нікчемна люди­на тілом і яка велична вона духом, бо розум її в змозі осягнути сяючі безодні, де її тіло, лише темна точка, але вона у змозі насолоджуватися їхньою безмовною гармонією. А. Пуанкаре

Polaris

• Подяк: 77

Дехто може й прозрів, а є такі упопроті що їм хоть сти мези очі, а вони своє казатимуть
Хіба такі є серед любителів чи професіоналів?
Записаний

AlexCherny

• Подяк: 209

В Одессе, Днепре, Киеве - есть. На этом форуме есть.
Записаний

Polaris

• Подяк: 77

В Одессе, Днепре, Киеве - есть. На этом форуме есть.
Анонімка в СБУ всього і справ.
Записаний

Konstantin

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 99
  • Константин Юдин, Харьков

Стены зданий, купола, оптика и тяжёлое железо инструментов уцелело. Могло быть сильно хуже. Наступит мир, все восстановим! У радиоастрономов АН все сильно хуже :(
Записаний
Астрограф Ньютон 15", f/4. Обсерватория в Харьковской области

AlexCherny

Анонімка в СБУ всього і справ.
Специалисту по доносам и флаг в руки.
Записаний

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс

Як то кажуть в сім'ї не без урода
Записаний

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс

Варвари вкрали дзеркало одного з телескопів, а пзз матриці вартістю тисячі доларів порозбивали
Записаний

rgb

• Подяк: 141

Ну так це ж у "бурятьев наших старших"  основана задача-нищити, вбивати, наносити ущерб.
Записаний

rgb

Вони зовсiм примiтивни.В сюжет антеннне поле цiле, не тронуте. Якраз те, що можна подумати, що мае вiйськове призначення. Ну рiвень третьего класу, не бiльше
Записаний

ds40a

• Подяк: 344
  • Дмитро Сорока. Слава Україні !

надішліть ці фото "братам" на московський астрофорум, бо я ще в 2014 там видалив свій екаунт і не захожу туди. І спитайте як би вони на нашому місті стали відноситися до таких сусідів.
Записаний
Подякували

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс

надішліть ці фото "братам" на московський астрофорум, бо я ще в 2014 там видалив свій екаунт і не захожу туди. І спитайте як би вони на нашому місті стали відноситися до таких сусідів.
Я в тому болоті не реєструвався, але думаю хтось з їхніх зайде побачить і тут
Записаний

angelsky

• Подяк: 3609
  • "Астродес", Одеса
    • astrodes.com

Я в тому болоті не реєструвався, але думаю хтось з їхніх зайде побачить і тут
Так они наоборот , рады всему что у нас творится. Если им отослать, это как открытка с поздравлением для орков.
Отсылать нужно на западные форумы, чтобы стали презирать московитов везде.
Записаний
СЛАВА УКРАИНЕ!
Астрономія не понад усе.
Подякували

rgb

Так, в них руйнування i смертi викликають задоволення. Не проймешь iх цим, навпаки. Iм тут бiльше нiчого не треба. Нi заводiв, нi ресурсiв, нi землi, нi територiя, геть нiчого. Вбивати, грабувати i нищити.
Записаний

AlexCherny

счастливы мамаши параши - дети веселятся на военной выставке (называемой военным форумом)...
реально конченые твари, страшнее зверей
Записаний

Саша Наумов

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 612
  • Refractorman

Отсылать нужно на западные форумы, чтобы стали презирать московитов везде.

Нажаль, найбільший північно-американський форум не бажає обговорювати війну в Україні.
Ось що написав їхній адмін:

Цитувати
We are all deeply concerned with the situation in Eastern Europe, and especially concerned for our friends there who lie in harms way. Our thoughts and prayers go out to them and everyone there in this time of strife, but we are unable to permit discussions of any kind regarding this conflict. If you receive updates from our Ukrainian friends, I encourage you to distribute information to fellow members via PM, but as this is innately a hot button and very political topic, we will not be allowing any threads on it. Sorry, but those are our rules and even if we wanted to change them, there simply aren't enough of us to handle what would come.

Тобто, "ми дуже занепокоєні, проте не дозволимо створювати теми про це і обговорювати їх".
І дійсно, вони без попереджень видаляють подібні теми.
Записаний
Agema SD 150 + WS-400