Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
22 Листопада 2024, 15:37:56

Увійти

google

Автор Тема: НЕ продам: монтування EQ3-2  (Прочитано 752 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nao

• Подяк: 2722
НЕ продам: монтування EQ3-2
« : 24 Квітня 2023, 15:05:17 »
. - .

Продається: екварторіальне монтування Sky-Watcher EQ3-2 (алюмінієвий штатив)

Характеристики/Опис: Монтування аналогічне такому https://astromagazin.net/ru/shop/product/montirovka-arsenal-eq3-2-5557

У комплект входять голова монтування, дві ручки тонких рухів, штанга противаг, одна противага на 1.85кг, алюмінієвий штатив, поличка для аксесуарів, шукач полюсу, електропривід по одній осі з батарейним блоком на 4 елементи типу D, та блоком живлення.

Окремо шукач полюсу поки що не продається.

Приклади моїх світлин, зроблених на цьому монтуванні, можна подивитися в моїй темі: https://www.astroclub.kiev.ua/forum/index.php?topic=27404.0

Стан: на "трієчку". Монтування придбав 12 років тому, і з плином часу (а також під впливом моїх кривих рук) на ньому з'явився ряд дефектів:
- глибока подряпина на кількох витках різьби осі RA (але металевий диск, який піджимає вісь до корпусу, накручується без проблем)
- невелика тріщина на фіксаторі однієї з ніг штатива, потрібно підклеїти
- монтування давно не використовувалося, і обидві осі потрібно перебрати і перезмастити (особливо вісь DEC)
- подряпини фарби на корпусі монтування і на ручках фрикціонів
- де-не-де облізла фарба на противазі і є сліди іржі
- якісь розводи на поверхні полички для аксесуарів, які неможливо витерти
- на електроприводі лопнула силумінова муфта навпіл, я скріпив уламки силіконовим шлангом, і підклеїв суперклеєм. Ну і при зйомці час від часу (десь раз в 1-2хв) виникає змаз, ніби короткочасно припиняє крутитися привід. В чому причина - я не знаю. Можливо, треба перебрати і змастити редуктор, можливо це якісь деформації в шматкові того силіконового шлангу, або може щось з електронікою.

Для зацікавлених покупців усі ці дефекти можу сфотографувати крупним планом.

В принципі, для візуальних спостережень монтування можна використовувати без проблем, а от для астрофото потрібне докладання прямих рук.

Причина продажу: давно не використовую; фінансова ситуація

Місцезнахождення: м.Хмельницький
Спосіб пересилки: служба "Нова пошта"
Спосіб оплати: на картку Приватбанку

Час на тестування: -
Супровід/Підтримка: відповім на усі запитання, зроблю додаткові фото
Манибек: -

Ціна:  ЗНЯТО З ПРОДАЖУ

« Останнє редагування: 15 Травня 2023, 19:19:12 від Nao »
Записаний

Nao

• Подяк: 2722