Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
25 Листопада 2024, 04:23:57

Увійти

google

Автор Тема: Продано: Турист-3, 20-100х50, Труба - Телескоп, Нова  (Прочитано 811 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bim_lviv

• Подяк: 5

Збірка СССР, якісне насичене просвітлення оптики, якісна оптика і зображення, якісні збірка і матеріали.
Змінна кратність від 20х до 100х. Фотовідео схема перестановки лінз.
Зорова труба як нова, не користована, мікросліди на корпусі від транспортування. Всередині чисто, механіка вся працює ідеально без люфтів. Зображення через неї нейтральне, не жовтить.
Дуже універсальний прилад, який дає можливість змінювати кратність в залежності від потреб. На великих кратностях можна спостерігати в хорошій якості за планетами, на Юпітері екваторіальні полоси, на Сатурні кільце, фазу Венери і звичайно Місяць.
Труба може замінити дорогі громіздкі телескопи.
На трубу надається гарантія на ремонт і обслуговування.

Ціна 1550 грн
« Останнє редагування: 15 Травня 2024, 18:35:00 від bim_lviv »
Записаний

Zealous

• Подяк: 123
Re: Продам: Турист-3, 20-100х50, Труба - Телескоп, Нова
« Відповідь #1 : 24 Лютого 2024, 14:04:41 »
. - .

Не розумію . Змінна кратність від 20х до 100х. Покажіть де це написано на трубі?. Дуже універсальний прилад, який дає можливість змінювати кратність в залежності від потреб. Покажіть де  на цій трубі є перемикач зміни кратності в залежності від потреб? .  На великих кратностях можна спостерігати в хорошій якості за планетами. Це на яких таких великих ?. Тут кратність одна  20 чи не так ?. Труба може замінити дорогі громіздкі телескопи. Які це такі дорогі телескопи вона може замінити наведіть приклад.  Дякую за відповідь.
Записаний
Подякували

bim_lviv

« Відповідь #2 : 24 Лютого 2024, 15:53:57 »
. - .

Я вам відповів наступним чином:

- В телескопах можна міняти кратність ? Якщо так то де на корпусі написано, що можна міняти кратність і найголовніше де знаходиться перемикач ?  ;D

"А в ответ тишина..." :rofl:

Ця труба дешевша і якісніша чим більшість бутафорії до 5000 грн, яку пропонують як професійну оптику  ;D
« Останнє редагування: 24 Лютого 2024, 21:10:10 від bim_lviv »
Записаний

alex~

• Подяк: 306
« Відповідь #3 : 25 Лютого 2024, 13:41:11 »
. - .

Всьо просто: переставили трубочки і насолоджуйтесь планетами, зорями, кометами, північним сяйвом і пр.
Рраз-дваа і готово...

Записаний

bim_lviv

« Відповідь #4 : 25 Лютого 2024, 14:22:15 »
. - .

Я необгрунтованих висновків в моїй темі більшеі не хочу бачити. Також купу суб'єктивних "умозаключєній" нічим не підтверджених теж не акцептую. Майте трохи повагу до інших. Свої слова я можу обгрунтувати фактично а не голослівно.
Записаний

S.Fire

• Клуб Астрополіс, Адміністратор
  • Подяк: 3659
  • Павло Пресняков
« Відповідь #5 : 25 Лютого 2024, 15:31:10 »
. - .

https://www.astroclub.kiev.ua/forum/index.php?topic=16229.0 :bigidea: Раніше так було, спробуйте, працює чи ні.
Записаний
Мій сайт
Мій фотоальбом
Допоможу з обладнанням для відеоспостереження метеорів.

bim_lviv

« Відповідь #6 : 25 Лютого 2024, 15:53:40 »
. - .

https://www.astroclub.kiev.ua/forum/index.php?topic=16229.0 :bigidea: Раніше так було, спробуйте, працює чи ні.

Я даю можливість всім сказати або запитати. Навіть тих хто намагається тупо дискредитувати. Видаляю тих хто голослівно звинувачує або маніпулює інформацією. З цим все ясно і просто.
 Але коли в розділі продаж створюють тему для обливання брудом конкретної людини і адміністрація закриває очі на таке то в мене руки зв'язані.
Записаний

S.Fire

• Клуб Астрополіс, Адміністратор
  • Подяк: 3659
  • Павло Пресняков
« Відповідь #7 : 25 Лютого 2024, 17:34:08 »
. - .

Цитувати
Але коли в розділі продаж створюють тему для обливання брудом конкретної людини і адміністрація закриває очі на таке то в мене руки зв'язані.
Точно, зараз настав час обливати брудом адміністрацію, частина якої зараз на фронті.
Записаний
Мій сайт
Мій фотоальбом
Допоможу з обладнанням для відеоспостереження метеорів.

braun

• астрофото
Re: В Резерві: Турист-3, 20-100х50, Труба - Телескоп, Нова
« Відповідь #8 : 05 Березня 2024, 22:47:19 »
. - .

з точки зору оптики ці труби все ж минуле століття. але й ціна відповідна.

але механіка, корпус, футляр - абсолютно унікальні - шикарний музейний експонат як на мене, а в хорошому стані - то це практично подарунок за таку ціну.
Записаний
NEQ6 Pro, SW 305/1500 BD, MTO-1000, Canon EOS 500D, SW909, Delta Optical 10x50 ED Extreme, Philips spc900, Leupold VX.R 4-12x40 Firedot Duplex

bim_lviv

Re: В Резерві: Турист-3, 20-100х50, Труба - Телескоп, Нова
« Відповідь #9 : 06 Березня 2024, 01:24:18 »
. - .

з точки зору оптики ці труби все ж минуле століття. але й ціна відповідна.

але механіка, корпус, футляр - абсолютно унікальні - шикарний музейний експонат як на мене, а в хорошому стані - то це практично подарунок за таку ціну.

Я з вами абсолютно не згідний. По-перше труба не оптично з минулого століття а фактично, перші труби Турист з'явилися в кінці 60х років минулого століття. З мого досвіду, найкраща оптика серед труб такого типу з СССР була в ЛЗОС. І навіть через 50 років вона краща від тої бутафорії до 100 $ які на фото вгорі. І це я можу продемонструвати фактично на практиці. А хтось може продемонструвати протилежне ?
 Я не був і не є прихильником оптики з СССР. Але факти нажаль говорять самі за себе, те що зараз пропонують на ринку за шалені гроші гірше за совкову оптику яка вартує в порівнянні копійки. Ось про це треба говорити і писати. Хлам коли тут продають за тисячі гривень всі тихенько спостерігають бо немає команди "фас".
 Хочу побачити тему або хоча б коментарі де будуть фото-відео докази а не просто бла бла бла.
Записаний

bim_lviv

Re: В Продажі: Турист-3, 20-100х50, Труба - Телескоп, Нова
« Відповідь #10 : 11 Травня 2024, 02:01:57 »
. - .

В продажі глянцева в новому стані, заводський комплект.
1550 грн
Записаний