Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
22 Листопада 2024, 02:44:55

Увійти

google

Автор Тема: Не великі товари з Европи (Німеччина)  (Прочитано 284 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ATC1985

• Подяк: 3
  • The Big Bang Theory
Не великі товари з Европи (Німеччина)
« : 18 Березня 2024, 22:16:17 »
. - .

Доброго дня хлопці
Живу в Чехії, там займаюсь тут астрономією як хоббі
Можу кому потрібно купити та надіслати товари астро з Німеччини. Купую на сайті типу нашого ОЛХ
Я можу як і тут писати що бачу і буду пропонувати чи ви кажіть
Оплата за товар мені через PayPal ціну товару + відсоток системи + моя комісія + доставка з Ніченни до мене і з Чехії перевізником в Україну.
Наприклад окуляр коштує 16€ + 2€ + 2€ + 5€ (7€) + 13€ (16€) = 38€ (43€)
Якось так

Кому щось потрібне пишіть.
Я допомогою а на заробляю
Мала комісія для солодкого та для душі

P.S. Не всі продавці з Німеччини відправляють до Чехії, так що майте на увазі. Але я буду наполегливо просити про такі речі.
І ще - можливо з сайтів та площадок европейських також замовляти через мене.
« Останнє редагування: 18 Березня 2024, 22:52:17 від ATC1985 »
Записаний
Подякували

ATC1985

• The Big Bang Theory
Re: Не великі товари з Европи (Німеччина)
« Відповідь #1 : 18 Березня 2024, 22:33:16 »
. - .

Ось є зараз така лінза
Barlow linse 2* + moon filter 0,96”
Стан дуже добрий
Ціна товара 8€
Мої та комісія системи 3€
Доставка до мене 6€
Доставка в Україну 15-16€
Того: 32€ -33€

tlgleonid

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 845
« Відповідь #2 : 19 Березня 2024, 09:31:12 »
. - .

Ось є зараз така лінза
Barlow linse 2* + moon filter 0,96”
Стан дуже добрий
Ціна товара 8€
Мої та комісія системи 3€
Доставка до мене 6€
Доставка в Україну 15-16€
Того: 32€ -33€
Можете з таким товаром не заморочуватись, якщо це не жарт.  Це для дитячих телескопів (в аматорських телескопах 0.96" не використовується). Ціна такого набору на аліекспресі з безкоштовною доставкою в Україну близько 4$. Ну і доставка у Вас виходить золота.

Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии
Подякували

eone

• Модератор
  • Подяк: 37
« Відповідь #3 : 19 Березня 2024, 10:58:56 »
. - .

Я з Німеччини через Meest привіз трубу 250мм рефлектор, так що можливо і напряму. Но дякуємо за пропозицію.
Записаний
3D-печать на заказ по готовым моделям и эскизам
Моторизированные слайдеры, платформы для круговой съемки и макро-рельсы
Подякували

ATC1985

• The Big Bang Theory
« Відповідь #4 : 19 Березня 2024, 22:52:32 »
. - .

Я з Німеччини через Meest привіз трубу 250мм рефлектор, так що можливо і напряму. Но дякуємо за пропозицію.
Ну так 90% німців не відправлять вам до компанії Міст. Вони до Чехії бояться бо їм впало збирати в коробки а ви про кудись там десь якась є неясна країна
Подякували

Квазар 3C 273

• Подяк: 144
« Відповідь #5 : 20 Березня 2024, 07:44:21 »
. - .

І ще - можливо з сайтів та площадок европейських також замовляти через мене.
Ну так 90% німців не відправлять вам до компанії Міст. Вони до Чехії бояться бо їм впало збирати в коробки а ви про кудись там десь якась є неясна країна
100% магазинів відправлять, бо їм однаково яку адресу написати... при цьому менше посередників й менше пересилок... та ще й їхнє ПДВ не доведеться платити!
Записаний
DeepSky 150/990 refractor , Vixen VMC110L, Celestron 70/400, Nikon Aculon 10x50.

tlgleonid

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 845
« Відповідь #6 : 20 Березня 2024, 09:35:00 »
. - .

Як правило, магазини в Німеччині дійсно не переймаються проблемою доставки, бо що в Міст-Експрес, що в Ukrane-express (яким я користуюсь) товар надсилається магазином чи продавцем на їхню адресу в Німеччині, наприклад "Gerhart-Hauptmann-Str 15, Sud 3, Cottbus 03044, Deutschland". А після отримання цієї посилки в німецькому офісі її доставляють в Украну. Але є одна проблема. В Німецькому офісі немає експертів з астрономічної оптики. Коли я купую товар у відомих компаній, я цим не переймаюсь, бо знаю їх політику щодо клієнтів. Але купувати у фізичних осіб на вторинному ринку значно проблемніше. Адже товар може мати якісь дефекти, а після доставки його в німецький офіс він буде вважатися вже доставленим. І якщо виявляться якісь дефекти або невідповідність товару заявленому, продавець може впасти н мороз і нікому нічого не доведеш. Враховуючи, що шара на вторинному ринку - не типове явище (абсолютна більшість астротовари намагається продати за ціною 60-70-80% від вартості нового), купляти на неспеціалізованих ресурсах вважаю вкрай небезпечним. Якщо щось купляти, то на площадках типу Клауді, де люди на форумі присутні багато років і можна як передивитися історію товару, так і брати до уваги, що люди зазвичай дорожать своєю репутацією. 
« Останнє редагування: 20 Березня 2024, 09:42:22 від tlgleonid »
Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии
Подякували

ATC1985

• The Big Bang Theory
« Відповідь #7 : 20 Березня 2024, 16:51:19 »
. - .

Та от я і пишу що через мене можна замовляти. Я перевірю, і якщо що то відправлю назад.
Купувати можно і потрібно, де які продавці навіть готові будуть віддати товар за 4 або 5 € а товар нормальний, гарний

То ваша думка, хто захоче може замовити, є така послуга. Я допоможу
Хто не хоче хай шукає вітру