Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
17 Лютого 2025, 00:30:20

Увійти

google

Автор Тема: Питання про канал "Українська аматорська астрономія"  (Прочитано 762 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

AlexCherny

• Подяк: 209

Чудовий результат! :bigidea:
Дякую! Не в останню чергу завдяки тому що ти помив зеркало і від'юстував телескоп  :beer:

И поставил в бан патриотов Украины, которые посмели упомянуть войну в канале этого люителя астрономии.
Записаний

OlegAstroLviv

• Подяк: 5145
  • Головне бажання
Re: Питання про канал "Українська аматорська астрономія"
« Відповідь #1 : 28 Серпня 2024, 12:08:38 »
. - .

Доброго дня! Якщо ви говорите за Давида Доброгорського то я вам відповідаю.
Бан за персональну неповагу а не за війну!
Він перейшов на особисте порушивши правила групи і образив мене особисто за це його удалили. Дякую :beer:
« Останнє редагування: 28 Серпня 2024, 19:27:23 від OlegAstroLviv »
Записаний
TS 150/900#AZ-EQ6-PRO#QHY 294mm-pro#Astronomik MaxFR 6 nm set+ LRGB Deep Sky set#Lunt 40/B600#AZ-EQ6-PRO#Apollo MaxM 432/429/462

AlexCherny

« Відповідь #2 : 28 Серпня 2024, 16:06:42 »
. - .

Доброго дня! Якщо ви говорите за Вадима Доброгорського то я вам відповідаю.
Він перейшов на особисте порушивши правила групи і образив мене особисто за це його удалили. Дякую :beer:

Він Давид. Ваше пиво пийте самі.
Повторюю питання, які ви проігнорували в тг:
Чий Крим?
Яке ваше ставлення до війни з рф?
Чому баните патріотів нашої країни (не тільки Давида, а усіх, хто лише випадково згадує про війну)?
Чекаю на відповіді.
« Останнє редагування: 28 Серпня 2024, 16:16:15 від AlexCherny »
Записаний
Подякували

OlegAstroLviv

• Подяк: 5145
  • Головне бажання
« Відповідь #3 : 28 Серпня 2024, 19:26:59 »
. - .

Доброго дня! Якщо ви говорите за Вадима Доброгорського то я вам відповідаю.

Він Давид. Ваше пиво пийте самі.
Повторюю питання, які ви проігнорували в тг:
Чий Крим?
Яке ваше ставлення до війни з рф?
Чому баните патріотів нашої країни (не тільки Давида, а усіх, хто лише випадково згадує про війну)?
Чекаю на відповіді.

Добрий вечір перепрошую Давида.
Крим це звичайно Україна і буде наша!
Звичайно ворог рф зайшов на нашу територію це неприпустимо!
Можливо я щось незрозумів всяке буває, вибачаюся якщо когось образив нехотів, хотів про астрономію спілкуватися і все. Слава Україні. Героям Слава!
Записаний
TS 150/900#AZ-EQ6-PRO#QHY 294mm-pro#Astronomik MaxFR 6 nm set+ LRGB Deep Sky set#Lunt 40/B600#AZ-EQ6-PRO#Apollo MaxM 432/429/462

S.Fire

• Клуб Астрополіс, Адміністратор
  • Подяк: 3664
  • Павло Пресняков
« Відповідь #4 : 28 Серпня 2024, 23:27:23 »
. - .

Раз вже ця тема виплила на наш форум, скажу свою думку. Я залишив цей телеграм канал, тому що в ньому були неодноразові закиди (образи) на адресу цього форуму, організаторів Рівнодення. Сам себе адмін не вважає за потрібне модерувати, що і викликає подібні конфлікти. Модерація - це про справедливість та відповідальність, недостатньо тільки вимог виконувати правила. Особисто мені не потрібні вибачення, я не в тому віці щоб втрачати на це час. Краще, навчиться знаходити спільну мову з іншими, так само патріотичними аматорами астрономії, та не створюйте конфлікти на рівному місці.
Записаний
Мій сайт
Мій фотоальбом
Допоможу з обладнанням для відеоспостереження метеорів.
Подякували

gordon2903

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1185
  • концентрація.......
« Відповідь #5 : 28 Серпня 2024, 23:46:56 »
. - .

Впевнений, що всі досвідчені форумчани, чудово знають Давида, більш того знають, його, як спокійну та зосереджену людину і щоб він написав настільки емоційні рядки....та ще й з персональною неповагою.... це ж що потрібно було таке "утворити", щоб отримати подібну реакцію?

Так, зараз більшість астрономічних ТГ груп - ретельно уникають тему Війни, як на мене, це дуже схоже на поведінку  "свинособак" з їх одвічною звичкою тікати від реальності, такий собі своєрідний "ескапізм".
Записаний
Подякували

Саша Наумов

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 613
  • Refractorman
« Відповідь #6 : 29 Серпня 2024, 00:10:03 »
. - .

Так, зараз більшість астрономічних ТГ груп - ретельно уникають тему Війни, як на мене, це дуже схоже на поведінку  "свинособак" з їх одвічною звичкою тікати від реальності, такий собі своєрідний "ескапізм".

Не скажу за ТГ групи (нє состояв).
Але давно вже існує застереження на CloudyNights... Будь-які згадки про війну модеруються жорстко.
Проте я не згоден з тим, що це ескапізм.
Без подібних застережень, будь-яка астрономічна тема може раптом перетворитись на антивоєнну, а також на срач.
Для цього існують інші площадки, я гадаю?
Записаний
Agema SD 150 + WS-400

DAVID84

• Подяк: 279
  • Україна понад усе!
    • Огляд оптичних приладів з середини
« Відповідь #7 : 29 Серпня 2024, 03:36:51 »
. - .

Панове, з чого весь кіпіш... Моя права рука (бажає бути анонімним), в тєлєгі написав: "Вийшов на дах подивитись Персеїди а побачив приліт балістики". Олег в'@бав йому попередження без пояснень. Наталья констатувала відсутність порушень. Але поц вирішив затвердити своє лайно. Аргументувавши тим, що про війноньку згадувати не можна. Після чого я і написав йому, що він дурень пустоголовий. Видалив мене і мого інженера, який навіть не підозрював що відбувається.
Детальніше можна почитати тут: https://www.facebook.com/share/p/9ZGzdEgV4xbZJ3SV/
Можете вважати за рекламу і просування активної допомоги силовим структурам України.
До речі, зараз десь там в ночі балалайки збивають. Так от знайте, що не менше 10% цих уражень приходиться на роботу DWARF LABS.
Всих обійняв. Після війноньки поцілую!))
Записаний
Sky-Watcher DOB8 Retractable, Бинокуляр 12Х60, Meade 90/800, Sony DSLR A-100.  Лікую оптичні прилади.
Канал в youtube: https://www.youtube.com/channel/UCBwX0n1-ja2QCnrkYe20EpA
Группа в facebook: https://www.facebook.com/groups/587095921491868/?ref=bookmarks

AlexCherny

« Відповідь #8 : 29 Серпня 2024, 06:46:07 »
. - .

Не скажу за ТГ групи (нє состояв).
Але давно вже існує застереження на CloudyNights... Будь-які згадки про війну модеруються жорстко.
Проте я не згоден з тим, що це ескапізм.
Без подібних застережень, будь-яка астрономічна тема може раптом перетворитись на антивоєнну, а також на срач.
Для цього існують інші площадки, я гадаю?
Мы не Клауди, и упоминаемые тг-каналы не Клауди. Пользователи Клаудей не живут под ракетами узких тварей. Они не теряют сотни тысяч своих сограждан из-за войны, затеянной раковой опухолью планеты.
Жить в войне и игнорировать её означает потакать (как минимум) врагу.
Любой нормальный админ создаст ветку для обсуждения тем, не связанных с профильной идеей своего канала.
Тем более что гон (мгновенный бан) на патриотов Украины был не единичным в канале астро-львов.
« Останнє редагування: 29 Серпня 2024, 07:07:32 від AlexCherny »
Записаний

astrokor

• Подяк: 1346
  • Руслан
    • eqdrive
« Відповідь #9 : 29 Серпня 2024, 08:04:13 »
. - .

Ця ТГ створена мною. Олег адмін, вже отримав догану, та не буде адмініструвати групу. Мета створення групи написана, правила доволі прості, спілкуємось українською про астро без реклам, ніяких домовленостей когось персонально банити тим паче не згадувати війну не було.

Знаю шлях Олега в аматорстві, та його прагнення, по сонячній астрофотографії в український спільноті він на рівні з західними аматорами. Бачу що Олег вибачився. Хотілося б щоб це було уроком а не спаленням відьом.

Давида відновив у групі, по нікам іншіх наших не знаю якщо є бажання напишіть мені в особисті познімаю бани.
Записаний
EQ6-MOD, RFT 152/900
QHY268M, QHY5III462M, QHY5III462C, QHYOAGM, QHYCFW3M, Chroma LRGBSHO 36mm
www.eqdrive.com.ua, astroproservice.com, www.astrobin.com